Home Baking Parmesanknuter med hvitløkssmør

Parmesanknuter med hvitløkssmør

by siljesandberg

Jeg har jo tidligere laget et pull-apart brød som har blitt godt mottatt av dere som følger meg og leser bloggen min. Så jeg har spunnet videre på den oppskriften. Laget hvitløksbrød i en ny form, men med en ekstra komponent. PARMESAN! For det finnes faktisk ikke noe bedre enn den deilige italienske oste-herligheten.

Deilige, myke parmesan knuter fylt med hvitløkssmør. Perfekt til supper, som tilbehør til lasagne eller annen pasta. Eller bare nyt de varme helt for seg selv!

Disse knutene er ganske enkle å forme, den letteste måten er å sjekke ut highlighten min “gjærbakst” på instagramkontoen min @siljespiser, der du vil finne en steg for steg video.

Ble du nysgjerrig finner du oppskriften på pull-apart brødet her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d