Home Comfort food Kylling i parmesansaus

Kylling i parmesansaus

by siljesandberg

Deilig pannestekt kylling i en kremet parmesansaus, som gjør hverdagsmiddagen litt bedre!

// Reklame Parmareggio

Tror dette er akkurat det du trenger for å gjøre en regntung novemberdag litt lysere. Denne kyllingpanna kan du servere med pasta, med ris eller en fluffy potetstappe. Damp noen grønnsaker eller lag en frisk salat og vips. Middagen er ferdig!
Og det elsker jeg, deilige hverdagsretter som går fort men som smaker mye. Parmesanen bidrar til så mye deilig smak i denne sausen, og du trenger knapt salt.

Ønsker du retten kjøttfri kan du selvfølgelig bytte ut kyllingen med laks, som også egner seg veldig godt til denne sausen.

Var det ikke akkurat dette du hadde lyst på i dag kan du jo ta en titt på noen av de andre rettene mine med parmesan her.

Parmareggio parmesan får du kjøpt hos oluf.no eller i Meny butikker som har “fast knallkjøp” med 3 for 2 på mozzarella, parmesan og cheddar. Hvis ikke det er et nydelig tilbud, så vet ikke jeg!

 

0 comment
1

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: