Pasta med kylling og kremet currysaus. En perfekt kombinasjon av italiensk og asiatisk.
Pasta express er opprinnelig en pastarett jeg har fått servert på en restaurant i nærheten av der jeg bor.
Men denne versjonen er kun vagt inspirert av den jeg fikk servert. Da jeg fikk servert pasta express på restauranten igjen for en stund siden, flere år siden første gang, kunne jeg ikke gjenkjenne den. Jeg har tydelig glemt hva den smakte og laget min helt egen vri. Selvfølgelig til det bedre syns jeg (ubeskjedent).
Så nå er det opp til deg å prøve ut denne oppskriften og se om du liker den like godt som meg!
8 comments
Kan man bytte ut fløten med kokosmelk for en sunnere variant?
Det vil jeg tippe fungerer helt fint👌🏼
bruker du matfløte eller kremfløte?
Jeg bruker stortsett kremfløte, men du kan fint bruke matfløte også om du vil det☺️
Hva skal I hvilke panner/gryter? Må jeg frese hvitløken med curry paste for så å ta den over i en skål for å steke kyllingen? Eller burde jeg ta hvitløken og curry paste I en kasserolle for så å blande alt i den? Vil gjerne ha litt veiledning da det ble nokså fullt på ovnsplata sist gang jeg lagde den 😅
Hei Lars Fredrik!
Det skjønner jeg godt, for denne rekkefølgen ble litt kronglete!
Jeg endrer oppskriften med en gang!
Start med å steke kylling og løk, sett det til side. Så kan du gjøre resten i panna og tilsette ingredienser etterhvert!
Jeg bruker stortsett en veldig romslig sauterings-panne (høy) men du kan fint bruke en wok eller romslig kjele til dette også:)
Supert! Tusen takk! 😁 Hvis du har mulighet til å også endre det på Sulten hadde det vært supert (var der jeg først så oppskriften)! Og kunne du også presisert for meg hvor mye kyllingbuljongterninger man skal bruke for å erstatte kyllingfonden? Tusen takk for raskt svar! Står og kokkelerer retten her as we speak 😅
Det skal jeg gi beskjed om:) kommer litt an på produsenten, men ofte er 1 buljongterning til 5 dl vann. Så jeg ville brukt en halv buljongterning ca☺️