Home Comfort food Pasta express med kremet currysaus

Pasta express med kremet currysaus

by siljesandberg

Pasta med kylling og kremet currysaus. En perfekt kombinasjon av italiensk og asiatisk.

Pasta express er opprinnelig en pastarett jeg har fått servert på en restaurant i nærheten av der jeg bor.

Men denne versjonen er kun vagt inspirert av den jeg fikk servert. Da jeg fikk servert pasta express på restauranten igjen for en stund siden, flere år siden første gang, kunne jeg ikke gjenkjenne den. Jeg har tydelig glemt hva den smakte og laget min helt egen vri. Selvfølgelig til det bedre syns jeg (ubeskjedent).

Så nå er det opp til deg å prøve ut denne oppskriften og se om du liker den like godt som meg!

 

8 comments
0

Du liker kanskje også

8 comments

Lena January 22, 2021 - 7:13 pm

Kan man bytte ut fløten med kokosmelk for en sunnere variant?

Reply
siljesandberg January 22, 2021 - 7:14 pm

Det vil jeg tippe fungerer helt fint👌🏼

Reply
karolie October 11, 2022 - 5:16 pm

bruker du matfløte eller kremfløte?

Reply
siljesandberg October 11, 2022 - 5:19 pm

Jeg bruker stortsett kremfløte, men du kan fint bruke matfløte også om du vil det☺️

Reply
Lars Fredrik March 17, 2023 - 3:41 pm

Hva skal I hvilke panner/gryter? Må jeg frese hvitløken med curry paste for så å ta den over i en skål for å steke kyllingen? Eller burde jeg ta hvitløken og curry paste I en kasserolle for så å blande alt i den? Vil gjerne ha litt veiledning da det ble nokså fullt på ovnsplata sist gang jeg lagde den 😅

Reply
siljesandberg March 17, 2023 - 3:54 pm

Hei Lars Fredrik!

Det skjønner jeg godt, for denne rekkefølgen ble litt kronglete!
Jeg endrer oppskriften med en gang!

Start med å steke kylling og løk, sett det til side. Så kan du gjøre resten i panna og tilsette ingredienser etterhvert!

Jeg bruker stortsett en veldig romslig sauterings-panne (høy) men du kan fint bruke en wok eller romslig kjele til dette også:)

Reply
Lars Fredrik March 17, 2023 - 4:02 pm

Supert! Tusen takk! 😁 Hvis du har mulighet til å også endre det på Sulten hadde det vært supert (var der jeg først så oppskriften)! Og kunne du også presisert for meg hvor mye kyllingbuljongterninger man skal bruke for å erstatte kyllingfonden? Tusen takk for raskt svar! Står og kokkelerer retten her as we speak 😅

Reply
siljesandberg March 17, 2023 - 4:06 pm

Det skal jeg gi beskjed om:) kommer litt an på produsenten, men ofte er 1 buljongterning til 5 dl vann. Så jeg ville brukt en halv buljongterning ca☺️

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: