Home Comfort food Pasta med scampi og en frisk fløtesaus

Pasta med scampi og en frisk fløtesaus

by siljesandberg

For noen dager siden fikk jeg lyst til å reise tilbake til sommeren. Friske urter, sitron, sjømat og pasta. Det er lite ved denne retten som minner meg på at vi er inne i adventstiden. Til tross for at førjulstiden bringer med seg masse godsaker i spiselig form, er det av og til deilig å kunne spise noe helt annet enn småkaker og fet julemat!

Denne pastaretten er for meg optimal når det kommer til fløtebaserte pastasauser. Min utfordring med fløtebaserte sauser er at det har en tendens til å bli i overkant mektig og fettete. Derfor er det så viktig å gi den andre ingredienser som utligner fløten. Prikken over i’en er sitron og litt chiliflak, som gir en liten ekstra piff for å skjære gjennom.

OBS OBS! Husk å kjøpe asc-sertifiserte scampi, eller bruk reker om du er mer fortrolig med det 🙂

Som wenche ville sagt; Vel bekomme!

0 comment
2

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: