Home Comfort foodAsiatisk Asiatisk ribbe med fivespice

Asiatisk ribbe med fivespice

by siljesandberg

Dette er en oppskrift jeg har fått enorm etterspørsel etter. Asiatisk ribbe er også noe jeg lager relativt ofte, men aldri på samme måte. Derfor måtte jeg frem med notatblokka og pennen for å skrive ned og måle alle ingrediensene.

Denne ribbeversjonen er en take på asiatisk juleribbe. Du kan fint servere den med det tradisjonelle tilbehøret, men jeg serverte den samme med sautert rødkål med sesamolje, en asiatisk saus med ribbefett og baobuns. Men her er det kun fantasien som setter grenser. Prøv deg frem og lag det tilbehøret du liker best.

Ribba smaker av det deilige five spice krydderet, litt syrlig og søtt med eplejuicen og best av alt, svoren blir spør uten masse fuzz!

Det vil komme flere oppskrifter inn imot jul! Ønsker du å se de andre juleoppskriftene mine finner du de her.

0 comment
3

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: