Jeg elsker taco, jeg elsker vilt og jeg elsker sopp. Hva passer vel da bedre enn å lage en supernorsk taco? Og da snakker jeg selvfølgelig ikke om den norske fredagstacoen med Santa Maria, kjøttdeig, mais og agurk. Da snakker vi heller om deilig viltsmak, kantareller fra skogen og nyplukket tyttebær.
Hvis det er noe du skal bytte ut fredagstacoen med en gang for å prøve noe nytt, gjør dette plis.
Skogen byr på så mye godt, og det er vel unødvendig å si at høsten er min favoritt årstid. Ikke bare er det deilig å komme seg ut i frisk luft, men det er en egen form for terapi å sanke alt det gode man finner. Så med fryseren full av kantareller, tyttebær og viltkjøtt ble dette en ny måte å fylle tacolefsene på.
Var det ikke norsk taco som sto øverst på ønskelisten kan du jo ta en titt på disse oppskriftene i stedet for?
Pulled høyrygg taco med maismayo, eller kanskje du vil ha Taco med høyrygg, bresert i ananas og øl?
Er du mer gira på koreansk taco finner du det her.