Home Comfort foodAsiatisk Rød curry kylling med mangosalat

Rød curry kylling med mangosalat

by siljesandberg

Kylling + rød curry og frisk mangosalat = perfekt hverdagsmiddag..
Plutselig kom vinteren, og alt jeg hadde lyst på var en bolle med solskinn. Da passet det godt at jeg hadde en moden mango på benken og kylling i kjøleskapet.

Resultatet ble denne digge risbollen med en spicy saus og en frisk mangosalat. Jeg er veldig glad i å tilsette bittelitt sesamolje sammen med lime i vinaigretter. Det runder av den syrlige limen med en nøttete og toastet smak.
Så prøv denne da vel, og slipp unna vinterkulde og mørke en liten stund.

Var det ikke akkurat dette du fikk lyst på finner du andre asiatiske oppskrifter her.

Andre oppskrifter med kylling finner du her.

Og apropos kylling. Her har jeg noen oppfordringer til deg.
Når jeg kjøper kylling prøver jeg så langt det lar seg gjøre å kjøpe økologisk kylling, eller kylling hvor jeg vet dyrene har hatt det bra. Jeg bruker aktivt dyrevernsalliansen sin side for å sjekke hvilke merker jeg bør velge, og hvilke jeg absolutt ikke velger. Om du ikke finner økologiske varianter, så prøv ihvertfall å holde deg unna produsenter som bruker den hurtigvoksende rasen Ross 308.

Vil du også se hvilke produsenter som har best dyrevelferd, sjekk ut dyrevernalliansen sin oversikt her.
Lagre den som bokmerke på telefonen, så har du den lett tilgjengelig når du er på butikken.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: