Home Comfort food Kremet kyllingpasta med rød pesto og spinat

Kremet kyllingpasta med rød pesto og spinat

by siljesandberg

Jeg la ut en liten preview på denne retten på insta stories.. Responsen jeg fikk, hadde jeg ikke ventet meg! Det rant inn dm’s fra følgere som lurte på hva som var i denne retten, hvor lang tid det tok? Når oppskriften kom ut? Så utrolig gøy med så mange tilbakemeldinger:)

Det jeg elsker med denne retten er at det er en typisk «koserett» du kan ha på en fredag eller lørdag, og med noen få endringer har du en sunn og rask hverdagsmiddag!

Jeg ble inspirert av min stemor til å lage denne retten da hun sendte meg en snap av kyllingsalat med rød pesto! Jeg hadde helt glemt av rød pesto! Hvilken åpenbaring! Deilig rød pesto i kombinasjon med pasta, parmesan, fløte og spinat! Nam! Uansett. Denne kyllingpastaen kan lages vegetarisk, den kan lages sunnere med salat i stedet for pasta! Den kan brukes som en pastasaus til lasagne.. ja, som du skjønner, det er bare du som velger hvor det stopper. Og som jeg har sagt med noen av mine andre retter; Det beste av alt? Retten tar bare 15 minutter å lage!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: