Home Comfort food Butter chicken- på min måte

Butter chicken- på min måte

by siljesandberg

Asså dere, butter chicken! Jeg hadde så lyst til å lage en forenklet versjon av butter chicken, ved å gjøre den tilgjengelig for «alle». Dette er ikke en autentisk indisk butter chicken, men jeg har forsøkt å lage en versjon med ingredienser du får tak i på din lokale matbutikk. Om du, som meg ikke bor i en by med umiddelbar tilgang til de fleste ingredienser, krydder og sauser, så er denne oppskriften til deg!

Så før du setter deg godt til rette ved tastaturet for å si- hei, butter chicken uten bukkehornskløver? Hvor blir det av kardemommekapslene? Jeg lager aldri butter chicken med bla bla bla, så er dette min variant. Det står ingenting om at denne er autentisk- men den er himla god, så jeg håper du prøver! Her kommer’n:

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: