Home Comfort food One pot pasta med kjøttdeig og skjulte grønnsaker

One pot pasta med kjøttdeig og skjulte grønnsaker

by siljesandberg

Denne one pot retten er en lifesaver på hverdager når man har hundre andre ting man skal gjøre, samtidig som man skal lage middag. One pot pasta oppskriften er en rask og enkel måte å lage middag på, uten at du trenger å stå ved grytene og multitaske. (Av og til er jeg skikkelig misunnelig på blekkspruter..Tenk så mye man kunne gjort samtidig med alle de armene.)

One pot pasta’en er budsjettvennlig, har noen skjulte grønnsaker hvis du har småttiser som er i “liker ikke” fasen, som vår er for øyeblikket! Her trenger du kun å brune kjøttdeig og løk, før du hiver alt det andre opp i kasserollen. Og som jeg har nevnt tidligere også; KUN EN GRYTE Å VASKE OPP! Woho!

Denne oppskriften inneholder jo mange av “basisingrediensene” du bør ha hvis du er glad i å lage italiensk. Jeg gjorde tidligere en kitchen essentials som beskrev hva du trenger av basisvarer for å lage asiatisk her. Er dette noe som kunne vært interessant for italiensk også? I såfall kan du sende meg en dm på instagram, eller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: