Home Comfort food Lasagne med parmesan-bechamel

Lasagne med parmesan-bechamel

by siljesandberg

Hjemme hos oss er en av favorittene som ofte blir etterspurt hjemmelaget lasagne! Det er noe som faller godt i smak for både liten og stor. Utfordringen er at min samboer har i lang tid syntes at Toro sin poselasagne er den beste. Det ble derfor mitt mission å få han til å endre mening og finne den ultimate oppskriften.

Jeg har laget mange varianter, både med og uten bechamel. Det har blitt laget varianter med rødvin, gulrot, veggis, ja MANGE! Sjelden har jeg fått noe mer enn; Ja, den var grei den! Nå skal det sies at min samboer er en mann av få ord, så hvis han sier; dette var godt, så blir jeg nesten slått i bakken!

Det var derfor med store øyne, full av begeistring jeg bevitnet at han ikke bare tok én, ikke to, men TRE porsjoner av denne lasagnen! Den ettermiddagen følte jeg at jeg hadde truffet blink. Vi hadde også en av mine nærmeste venninner på middagsbesøk den dagen, og det gikk under et døgn før hun lurte på om oppskriften på den lasagnen lå ute. Kvalitetssikret der altså!

Den perfekte kompisen til denne lasagnen er pull apart hvitløksbrød. Hvis jeg lager lasagne nå, og jeg ikke har bakt dette sitter det en betuttet gjeng rundt middagsbordet. Prøv den! Oppskriften finner du her.

0 comment
2

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: