Home Baking “Pull apart” hvitløksbrød

“Pull apart” hvitløksbrød

by siljesandberg

Asså..Hvor skal jeg begynne! Dette er bestevennen til lasagne! Med fløyelsmykt persille-og hvitløkssmør i hver krik og krok, mykt i midten og sprøtt på utsiden. Og best av alt, det faller fra hverandre og er lett å dele med andre!

Jeg bruker mye tid på instagram og pinterest for å finne inspirasjon til matlaging. Der har det ofte poppet opp “pull apart bread”. Det har gjort meg nysgjerrig på å prøve ut denne måten å lage hvitløksbrød på. Tidligere har jeg forsøkt hvitløksknuter, baguetter og diverse andre varianter. Men ofte syns jeg det blir litt for mye av den harde skorpen, og litt for lite av det myke brødet i midten. Med dette brødet ble det andre boller!

Lov meg at du prøver dette neste gang du skal lage lasagne! Om du ønsker, kan du kaldheve deigen over natten, slik at du sparer tid når middagen skal på bordet dagen etter! Men husk at du da bør du halvere gjærmengden!

0 comment
3

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: