Home TilbehørAnnet tilbehør Pull apart cheddar og urtebrød

Pull apart cheddar og urtebrød

by siljesandberg

Betalt samarbeid Oluf.no//

Er det en oppskrift på bloggen som har blitt manges favoritt, så er det pull apart hvitløksbrødet. Derfor tenkte jeg det var en god idé å gi dette brødet en tøff lillebror, nemlig pull apart cheddar og urtebrød! Måtte jo le litt da jeg så at Halfbakedharvest la ut oppskrift dagen etter jeg hadde laget det, men hei! Sånn er det vel når man craver digg gjærrbakst tidlig på høsten?

Grunnen til at jeg valgte cheddar er ikke nødvendigvis fordi det er min favorittost, men fordi jeg ville utfordre meg selv litt. Jeg bruker ikke så mye Cheddar med unntak av på burger, loaded nachos og på ostefatet. Men det skal jeg jammen meg begynne med!

På Jevnaker, der jeg bor har vi et nyyydelig ysteri som heter Thorbjørnrud ysteri. De har vunnet mange priser for sine fantastiske oster, og jeg er ganske stolt av å si at de holder til i min kommune. Og ikke nok med det, du finner nemlig Thorbjørnruds fantastiske utvalg hos min samarbeidsapartner Oluf.no. Ble du nysgjerrig på hva mitt lokale ysteri har å by på kan du klikke her. Mine favoritter er Rød ku, Pepperknoll og Cheddar. Prøv de!!

Den andre osten jeg valgte å bruke er den tradisjonelle engelske cheddaren som oftest er den gule vi kjenner igjen fra butikken. Både for å få litt forskjellig smak, men også den fine gule fargen i brødet. Full oversikt over cheddarutvalget til Oluf Lorentzen finner du her.

Fikk du vann i munnen nå? Oppskriften på urtebrød med cheddar finner du lengre ned i innlegget.

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: