Home Comfort food Pasta a la vodka

Pasta a la vodka

by siljesandberg

Rolige nå sailor! Du må ikke finne frem spriten, men det hjelper!
Pasta a la vodka er en kremet, tomatpasta med vodka. De jeg har testet den på sa fort: Å! Det her er typisk restaurantpasta!

Hvorfor vodka tenker du? Fordi det er en ypperlig smaksforsterker! Vil du sjekke om jeg har rett? Smak på tomatsausen før og etter du har hatt i vodka. Men la den koke opp først, hvis ikke kan det gå rett i fletta! Om du ikke har vodka tilgjengelig, kan du fint bruke pastavann. Men som sagt, vodka er en ypperlig smaksforsterker, så jeg anbefaler at du tester den som i oppskriften!

I denne oppskriften har jeg brukt både tomatpuré og litt hakkede tomater som jeg fikk i pakken min fra Oluf.no. Det geniale med de tubene og flaskene, er at jeg lager jo ofte italiensk, men det er ikke hver gang jeg trenger en hel boks med tomater! Da er det perfekt at de kommer på flaske og tube, så kan du bruke litt, og sette den tilbake i kjøleskapet til neste gang!

Føler du også for å bytte ut penne med noe litt mer spennede? Da har oluf.no mange forskjellige pastatyper, bare se her.

Så hva sier du? Skal du prøve den?
Ikke det du hadde lyst på i dag? Sjekk ut flere pastaoppskrifter her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: