Home Comfort food Ragu med høyrygg. En rett det er verdt å vente på!

Ragu med høyrygg. En rett det er verdt å vente på!

by siljesandberg

Lite slå en skikkelig god, hjertevarmende italiensk ragu som har putret i mange timer. Ragu på høyrygg er høyt, høyt på lista, det er i hvertfall min mening! Det er jo så ufattelig godt med mat som har fått stå lenge å godgjøre seg, og det kjennes på smaken. Lett er det også.

Selvom ingredienslista er ganske lang, så må du ikke la deg skremme. Du skal kutte noen grønnsaker, brune litt kjøtt og måle opp noen ingredienser. Resten er tidens jobb. Denne ragu’en syns jeg har blitt ufattelig god, og den har fått utvikle seg i flere år. Men nå føler jeg meg ganske sikker på at jeg har funnet DEN oppskriften og smaksbildet jeg har vært på jakt etter.

Så hva venter du på? Enten du har hjemmekontor og kan lage “måndagslyx” som helleskitchen eller om du venter til helgen, så lover jeg at denne raguen, den er magisk.

Har du ikke tid? Sjekk ut noen av de andre pastaoppskriftene her.

4 comments
2

Du liker kanskje også

4 comments

Anonymous April 3, 2022 - 8:43 am

Hei, kan ikke se når nå har i oksekraften?

Reply
siljesandberg April 3, 2022 - 11:24 am

Hei! Takk for at du gjør meg oppmerksom på det! Oksekraften skal i samtidig som tomatene og det andre:)

Reply
Marit November 13, 2022 - 8:11 pm

Skal lokk være på når putrer i 4 eller 5 timer

Reply
siljesandberg November 13, 2022 - 8:33 pm

Ja, det stemmer☺️

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: