Ingenting slå en skikkelig god, hjertevarmende italiensk oppskrift. Ragu er høyt, høyt på lista, det er i hvertfall min mening! Det er jo så ufattelig godt med mat som har fått stå lenge å godgjøre seg, og det kjennes på smaken. Lett er det også.



Selvom ingredienslista er ganske lang, så må du ikke la deg skremme. Du skal kutte noen grønnsaker, brune litt kjøtt og måle opp noen ingredienser. Resten er tidens jobb. Denne ragu’en syns jeg har blitt ufattelig god, og den har fått utvikle seg i flere år. Men nå føler jeg meg ganske sikker på at jeg har funnet DEN oppskriften og smaksbildet jeg har vært på jakt etter.
Så hva venter du på? Enten du har hjemmekontor og kan lage “måndagslyx” som helleskitchen eller om du venter til helgen, så lover jeg at denne raguen, den er magisk.
Har du ikke tid? Sjekk ut noen av de andre pastaoppskriftene her.
2 comments
Hei, kan ikke se når nå har i oksekraften?
Hei! Takk for at du gjør meg oppmerksom på det! Oksekraften skal i samtidig som tomatene og det andre:)