Home Comfort foodAsiatisk Chiliolje- pliiis! Putt den på ALT!

Chiliolje- pliiis! Putt den på ALT!

by siljesandberg

Det er ingen hemmelighet at jeg er en fan av asiatisk. Jeg er vel kanskje over middels glad i å yppe med tradisjoner og kombinere uvante ingredienser/smaksbilder. Denne chilioljen er etter min mening noe du kan bruke til det meste. Spicy chiliolje er et klassisk kinesisk tilbehør til fried rice, dim sum (dumplings, vårruller, steam buns ol.) nudler med mer.

Dette er kun noen av tingene jeg bruker denne oljen til. Den er ikke i overkant spicy, men den er ypperlig som tilsetning. Jeg bruker den oftest i en suppe du mangler litt smak i, oppå nudlene, i kraft, som dip til dumplings og vårruller, til pasta, på knekkebrødet. Ja.. alt!

Det beste er at det tar et kvarter, så er den ferdig! Lite fuzz, masse smak!

Den holder lenge i kjøleskapet, men den har sjelden blitt eldre enn et par uker her! Skal du prøve den?

Var det ikke helt dette du så etter? Sjekk ut mine andre forslag til tilbehør her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d