Home Comfort foodAsiatisk Vårruller med svin og nudler

Vårruller med svin og nudler

by siljesandberg

Vårrull-verksted er en ypperlig måte til å tilbringe tid sammen . Be inn til middag og kos dere sammen på kjøkkenet med bretting og skravling.

Disse deilige vårrullene er så innmari digg mat og kan lages i store porsjoner, og fryses ned slik at du har rask middag en annen dag. Her får du oppskrift på min mest brukte vårrull-oppskrift med svinekjøttdeig og glassnudler. Du kan selvfølgelig lage disse vårrullene vegetariske. Bytt gjerne ut kjøttdeigen med andre grønnsaker, sopp, aubergine eller lignende.

Ønsker du vårrullene glutenfrie er det også en mulighet å bytte ut vårrull-arkene med sommerrullark.

Hvis du lager større porsjoner for å fryse ned anbefaler jeg å fryse de ned med matpakkepapir mellom hver vårrull, slik at du lett kan ta ut det antallet du trenger uten at de kleber sammen.

Et annet godt tips når det kommer til vårruller for å unngå at de sprekker er å passe på at fyllet ikke er for fuktig. Hvis fyllet er for flytende vil sjansen være større for at de sprekker under steking.

Vårrullarkene kjøper jeg alltid hos min lokale asiasjappe- hos Jin. Men jeg vet du også får tak i de i velassorterte dagligvarebutikker. Klikk her for å se hva du skal se etter i fryseren når du er på butikken.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d