Home Comfort food Pasta med salsiccia og hvitvin

Pasta med salsiccia og hvitvin

by siljesandberg

Reklame // Oluf.no Salsiccia er en italiensk pølse med fennikel og basilikum. I Italia lages det et stort utvalg pølser, med mange smakskombinasjoner og forskjellige fasonger. De vanligste salsiccia-typene er enten spicy eller søte og milde.

Disse svinekjøtt-pølsene egner seg godt hele- rett på grillen, som pizzatopping, eller som jeg har gjort her; i en pastarett. De kan klemmes ut av skinnet og formes som kjøttboller, eller bare i grove biter.

Jeg har brukt salsiccia fra Oluf.no og DeCecco strozzapreti tørrpasta som har et deilig ekstra tygg i seg. Denne pastaretten er kjempegod når du ønsker en litt ny variant av den tomatbaserte sausen . Fenikkel, hvitvin og salsiccia bidrar til å gi retten en litt lettere smak.

Var det ikke akkurat dette du hadde lyst på i dag finner du andre pastaretter her.

Og når vi først snakker om pasta. Vil du lære mer om hvorfor det noen ganger brukes båndpasta, andre ganger rørpasta og hva de forskjellige kvalitetene er? Da anbefaler jeg deg å kjøpe Geometry of pasta. Det er en ganske så nerdete, men veldig kul bok som tar deg igjennom alle pastatypene fra A-Z. Ble du nyskjerrig finner du linken til boka her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d