Home TilbehørDipper, dressinger & salsa Fifty shades of green

Fifty shades of green

by siljesandberg

En deilig sunn grønnkålsalat med masse smak og crunch og en frisk green goddess dressing. Etter all den tunge beige julematen har jeg cravet grønnsaker. Jeg fikk lyst på en digg salat med masse knas og friske smaker. Tror de fleste craver fargerik mat etter jul? Da er det beste jeg vet å reise på butikken og kjøpe masse deilige frukt og grønnsaker rett på nyåret og kjenne på mat som er godt for kroppen.

For meg handler salater om forskjellige teksturer. Frisk salat, crunchy grønnsaker og nøtter, kanskje noe chewy tørket frukt og en kremet ost. Du må jo ikke ha alt dette, men her kommer noen ingredienser som ofte finner veien opp i mine salater: Stangselleri, peanøtter, mandler, tørkede tranebær, aprikoser eller fiken, granateple, friske grønne epler og fetaost.

Denne salaten har noen av disse ingrediensene og en killer dressing. Dressingen er min take på en «green goddess dressing» som gikk viralt på TikTok for en stund siden. Og for å sirre sånn, så passer den ikke bare til denne salaten..

Var det ikke akkurat dette du hadde lyst på i dag finner du andre forslag til salater og tilbehør her.

Men fortell meg, har du noen lure ingredienser du «må ha» i dine salater?

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: