Home TilbehørAnnet tilbehør Tabbouleh- perfekt tilbehør til grillmat

Tabbouleh- perfekt tilbehør til grillmat

by siljesandberg

Dette er perfekt tilbehør til grillmat. Denne Tabbouleh-salaten er en forholdsvis tradisjonell variant, men jeg har byttet ut bulgur med couscous, fordi det var det jeg hadde tilgjengelig. Det er derfor ingenting i veien for å lage den på den tradisjonelle måten med bulgur.

I tillegg til couscous er det tomater, agurk, vårløk og massevis av persille og mynte, smakt til med sitronsaft og olivenolje. En deilig frisk og mettende salat du kan spise i sommer, enten som del av et meze eller som tilbehør i grillsesongen.

Tabbouleh er en tradisjonell vegetarrett. Det kan serveres som et måltid i seg selv, men jeg liker vanligvis å servere tabbouleh som tilbehør til en form for protein. Enten det er kyllingspyd, laks eller med grillet halloumi.

Persille og mynte er veldig vanlige ingredienser i mange retter fra Midtøsten. De gir en friskhet til retten som bare skriker sommer. Og jeg må få understreke at her holder det ikke med litt urter, så ikke vær redd for mengden. Denne salaten handler om persille og mynte, så ikke tenk på det som garnityr. Persille og mynte er nøkkelingredienser i denne oppskriften, og uten dem ville det bli en slags couscoussalat.

Vil du ta en titt på annet tilbehør til grillmaten i sommer finner du det her.

En annen rett jeg ofte serverer som tilbehør til tabbouleh er tzatziki. Oppskrift på den finner du her.

Hvis du vil variere denne salaten og lage den som et helt måltid kan du fint det! Da vil jeg anbefale å tilsette granateple, tørket fiken, grillet halloumi og noen pistasjnøtter. NAM! Hvis du ikke fikk vann i munnen nå, så vet ikke jeg.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: