Home Comfort food Pulled høyrygg taco med maismayo

Pulled høyrygg taco med maismayo

by siljesandberg

Det ble en enorm respons da jeg i story la ut ingredienslista på denne oppskriften. Pulled høyrygg taco er en av mine favoritter. Det gjør seg mer eller mindre selv og smaker så himla godt etter noen timer på platetoppen. Høyryggen får putre på platetoppen i 5-6 timer, og resultatet er “pulled” kjøtt som faller fra hverandre.

Denne oppskriften har en del ingredienser, som gjør den ganske rik på smak. Men husk at selvom ingredienslista er lang, er det på ingen måte en komplisert rett. Etter litt bruning av kjøttet, så er det egentlig bare å ta tiden til hjelp. Høyrygg-tacoen er litt søtlig i smaken, og passer derfor perfekt med mais og parmesanmayo ved siden av, i tillegg til en frisk ananas og mango salsa.

pulled beef taco med maismayo, ananassalsa og fetaost

Du kan selvfølgelig eksprimentere med tilbehør selv, men har du ikke prøvd grillet mais, mayo og parmesan foreslår jeg at du prøver det pronto. Jeg fikk dette servert en tid tilbake, og det har vært en selvskreven gjest på tacoen siden. Eller. stryk det. Den kan egentlig brukes til alt.

Så hvis du ikke vet hva du skal spise i helgen.. plis bare lag pulled høyrygg taco. Inviter noen venner, og nyt tacoen sammen.

Var du ikke helt i tacomood finner du andre retter som gjør seg selv her. Braisert svinenakke her. Ragu med høyrygg finner du her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: