Home TilbehørDipper, dressinger & salsa Tzatziki med dill

Tzatziki med dill

by siljesandberg

Jeg elsker den greske gudegaven forkledd i kremet yoghurt, frisk agurk, søt dill og noen få frekkaser av noen hvitløksfedd! Og da er det ikke stort mer som skal i den, bortsett fra litt salt, pepper og olje! Så lett er det!

Jeg har alltid likt tzatziki, men det var ikke før jeg hadde vært på øyhopping i Hellas jeg virkelig forelsket meg. Hver eneste dipp smakte forskjellig, men allikevel var alle kjempegode! Sånn blir det også når jeg lager det. De smaker ikke alltid likt, fordi jeg noen dager ønsker å smake til med mer hvitløk, mens andre ganger syns jeg smaken av dill er det beste med den! Men denne oppskriften gir meg skryt hver gang!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: