Home TilbehørDipper, dressinger & salsa Dipp med Rørosrømme og rogn

Dipp med Rørosrømme og rogn

by siljesandberg
Dipp med rogn

Denne dippen passer perfekt på kvelder du vil ha noe litt utenom det vanlige, og vil være litt extra. Server den når du får venner over på vin, som en appetizer før en middag, eller bare som en litt ekstra digg fredagsdipp. I denne dippen brukte jeg ørretrogn, men her kan du selvfølgelig bruke den rognen du selv foretrekker. Det passer veldig godt med lodderogn og løyrom også!

Du kan også bruke denne dippen som et utgangspunkt til en forrett eller kanapé. Tilsett gjerne reker eller røkelaks i røren sammen med dill, så har du plutselig en skagenrøre på toast! Lett som en plett, og så usannsynlig digg.

Så kom igjen, løp til butikken og kjøp rogn til helga! (En setning jeg aldri trodde jeg skulle skrive, hehe)

Vil du se oppskrifter på annet tilbehør? Se her

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d