Home TilbehørDipper, dressinger & salsa Poke bowl med sriracha og soyamayo

Poke bowl med sriracha og soyamayo

by siljesandberg

Denne lille bollen med lykke er nesten som å spise en laksemaki med chilimayo, uten å måtte rulle sushi like a pro. Asså, ikke helt likt da. Det er ikke sushiris, og det er ikke noriark. Men sett bort ifra det smaker det ganske likt!

Pokebowlen kan du tilpasse med de grønnsakene og frukten du vil ha selv. Jeg elsker reddik på denne tiden av året. Så den syns jeg du bør ha med. Det gir et pepperaktig kick og gir masse crunch til pokebowlen. I mange poke bowl oppskrifter marineres laksen i soya, riseddik++ men jeg liker den rene laksesmaken, så kan man heller tilsette litt soya på fisken til slutt.

Dette er enkel, rask sommermat hvor du kan bruke de grønnsakene du har i skuffen. Jeg varierer ofte med edamamebønner, agurk, salat, gulrot, granateple på bordet i tillegg til ingrediensene i denne oppskriften.

Har du lyst på andre oppskrifter på lett sommermat? Klikk her da vel!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: