Home Baking Amerikanske pannekaker med sjokoladeknapper

Amerikanske pannekaker med sjokoladeknapper

by siljesandberg

Betalt samarbeid med Oluf.no/
Her i huset feiret vi 4th of July med deilige søte pannekaker. Disse pannekakene gikk ned på høykant hos småttisene! Amerikanske pannekaker kan varieres i det uendelige, og med norske jordbær i sesong er også dette veldig godt og friskt. Jeg har tidligere brukt mye forskjellig mel til vafler, gjærbakst, pannekaker mm. Og jo mer jeg utforsker, ser jeg at malingsgrad og melkvalitet har mye å si for luftigheten i baksten. Derfor har Caputo Classica blitt mitt foretrukne allround mel.

Caputo “00” Classica er ideell til focaccia, ciabatta, eller til annet bakverk som skal ha en luftig og lett konsistens. Melet er en egenutviklet blanding av den beste hveten på verdensmarkedet. Det er malt spesielt for å tåle stekning ved temperaturer over 370 °C. Melet kan brukes i steinovn, gassovn eller stekeovn.
Caputo-melet finner du på Oluf.no, eller i de fleste matbutikkene med godt utvalg (Meny/Coop Mega)

I tillegg valgte jeg nå å tilsette sjokoladeknapper fra Hershey’s i pannekakerøra. Dette er ikke noe vi gjør hver dag, så det ble feststemning i heimen da de fant ut at det var litt ekstra i pannekakene. Jeg har ofte lett etter sjokoladeknapper enten til cookies, brownies og lignende. Lite tips: Oluf.no har det! Du finner de her.
Fikk du lyst på min fav lønnesirup? Du finner den her.

Har du lyst på mer tradisjonelle pannekaker finner du alle oppskriftene mine her.
Så hva venter du på? Lag noen pannekaker a!

 

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: