Home Baking Ciabatta til helgefrokosten

Ciabatta til helgefrokosten

by siljesandberg

En ting som er helg på ekte for meg, så er det å sitte lenge ved frokostbordet med de jeg er glad i. Gjerne med masse deilig pålegg og rykende fersk gjærbakst. Av og til husker jeg å sette deigen eltefritt dagen før, mens andre ganger står jeg opp tidlig og lager de samme dag. Vil du lage denne oppskriften eltefritt? Sjekk under tips nederst i oppskriften.

Ciabatta er en av de oppskriftene som er enklest å lage. Du kutter opp en deig i passelig store stykker og steker de i ovnen. Ingen forming av snurrer eller boller nødvendig. Det eneste ekstra du trenger er en kjevle og en børste til å fjerne det overflødige melet etter steking.

Så hva med å lage ciabatta til helgens frokost? Ikke akkurat det du fikk lyst på? Ta en titt på de andre gjærbakstoppskriftene her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: