Home Baking Matpakkefavoritten- polarbrød!

Matpakkefavoritten- polarbrød!

by siljesandberg

Litt etter litt begynner vi å nærme oss en hverdag som er tettere opp imot normalen enn den har vært på en god stund! Bare det at barnehagene åpnet igjen gjør at jeg må fikse matpakke hver morgen! Så deilig! Alle som bor under dette taket (med unntak av han minste som bare ammes) elsker polarbrød. De du får kjøpt på butikken inneholder en mye sukker! Hadde det bare vært innimellom, hadde det ikke gjort så mye. Men når han skal spise det til lunch, og ofte ønsker han det også til frokost og kvelds, da blir det for mye! Spesielt når de mest “usunne av de” inneholder så mye som 10g sukker pr 100g(!) . I tillegg er alle i familien glad grovt brød. Derfor har jeg laget egne polarbrød etter guttas smaksløker og preferanser!

Disse nytes best ferske, så jeg baker alltid 20-40 av gangen og fryser de ned. Da kan du ta de opp dagen i forveien og la de tine i kjøleskapet gjennom natten, hvis de skal spises til frokost. Eller du kan ta de opp på morningen, så er de ferdig tint til lunch! Denne oppskriften gir 20-25 polarbrød avhengig av størrelsen på brødene.

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: