Home Mat Hjemmelaget fiskegrateng med fullkornsmakaroni

Hjemmelaget fiskegrateng med fullkornsmakaroni

by siljesandberg

Her hjemme er en av de enkleste måtene å få i seg fisk på hjemmelaget fiskegrateng! Det er noe minste sjefen i huset liker veldig godt, men også vi andre. Denne varianten har derfor litt mer fullkornsmakaroni for å appellere til de minste magene. Du kan også slå deg løs og tilsette bacon, purre, gulrot og erter, eller prøve forskjellige fisketyper om du ønsker. Dette er en god grunnoppskrift, så håper jeg du utforsker og prøver deg frem med flere ingredienser for å finne din ideelle fiskegrateng. Denne kan du gjerne doble eller tredoble når du først er i gang, for så å fryse den ned! Vips så har du en enkel middag til en senere anledning! Tagg meg gjerne på instagram om du prøver ut oppskriften!

0 comment
2

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d