Home Comfort food Verdenskjente Fjord1 sveler

Verdenskjente Fjord1 sveler

by siljesandberg

Jeg elsker lange frokoster med de jeg er glad i rundt bordet. Vi har en golden rule hjemme hos oss, og det er at helgefrokosten skal være litt ekstra fin. I den «normale hverdagen» spiser vi sjelden frokost sammen, og derfor blir helgene litt ekstra viktig for oss! I disse tider har man jo mer tid hjemme sammen, og det kan fort bli like heltisk og stressende med alt som skal gjøres. Men kanskje du skal sette av litt tid til å lage en ekstra hyggelig frokost til de du bor med? Og ikke minst; lag det sammen! Det er lærerikt, gir mestringsfølelse og ikke minst veldig koselig. Hva passer vel bedre da enn pannekaker?

Jeg har allerede en oppskrift på amerikanske pannekaker uten kefir om du ikke har dette, den ligger i høydepunkt på stories på instagram og en litt mindre oppskrift med kefir her. Denne oppskriften er Fjord1 fergen sine kjente sveler som det selges millioner av hvert år! Prøv den i helgen med godt syltetøy eller lønnesirup ved siden av! Vil du vite hvordan det gikk da vi laget de? Det ligger i stories under sveler!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: