Home MatFrokost Amerikanske pannekaker med norsk vri!

Amerikanske pannekaker med norsk vri!

by siljesandberg

Det beste med helg er lange frokoster. Vi tar oss god tid, nyter lørdagens fred og ro med bacon, posjert egg, god pålegg, nypresset juice og verdens beste pannekaker!

Jeg har laget uendelig mange forskjellige rører med pannekaker. Stort sett bruker jeg det jeg har igjen i kjøleskapet, og det er derfor jeg nå etter mange forsøk med varierende hell, alltid har kulturmelk på lista når jeg gjør helgens innkjøp. Dette er den perfekte kombinasjonen av amerikanske pannekaker og luftige sveler!

Så her har du det. Verdens beste start på helgen!

1 comment
1

Du liker kanskje også

1 comment

Karianne March 5, 2019 - 7:22 pm

Kan skrive under på at disse smakte kjempegodt!

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: