Home Comfort food Taco med høyrygg, bresert i ananas og øl

Taco med høyrygg, bresert i ananas og øl

by siljesandberg

Denne deilige tacoen med høyrygg er braisert i ananas og øl og er den perfekte fredagstacoen. Spør du meg syns jeg vi bruker for lite frukt i maten. Jeg har ropt høyt om hvor godt jeg liker ananas, og det har jeg ingen planer om å stoppe med.

Det er en ypperlig rett du kan lage hvis du får besøk. Høyrygg er en forholdsvis billig stykningsdeler, slik at du kan mette mange mager uten å tømme lommeboka. Kjøttet lages i en gryte og alt du trenger er tid. Tacoen kan også lages dagen i forveien og varmes opp rett før.

Hvis du ikke er like glad i ananas kan du jo eventuelt sjekke høyryggtaco med maismayo her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d