Denne deilige, vegetar-pastaen med kremet blomkål og crispy hvitløkssmuler er den perfekte hverdagsmiddagen. Den er vegetar, full av smak og ferdig på en halvtime. Hva mer kan man egentlig ønske seg?
Har du lyst på kjøtt kan du selvfølgelig steke bacon, eller kylling ved siden av. Men jeg lover deg, den metter og smaker mer enn nok i seg selv!
Hvitløkssmuler kan du lage av tørt brød, slik at du får brukt opp restene dine. Riv brødet på et rivjern eller kutt i grove biter. Alt ettersom hvor god tid du har.
Om du vil kan du også lage denne sausen i forveien og oppbevare den i en lufttett beholder i kjøleskapet i inntil 3 dager. Men husk da å ha brødraspen for seg, og kok opp pastaen rett før du skal servere middagen.
Ikke akkurat vegetar blomkålpasta du så etter? Sjekk ut andre oppskrifter på vegetar-mat her. Vil du heller se alle oppskriftene på pasta finner du de her.
