Home Comfort food Spanske kjøttboller med parmesan

Spanske kjøttboller med parmesan

by siljesandberg

En av mange tapas favoritter er kjøttboller! Jeg skal ærlig innrømme at jeg tidligere ikke har vært så stor tilhenger av kjøttboller. Om dette er fordi jeg har fått servert kjøttboller jeg opplever som fattige på smak, eller om de sjelden er juicy vet jeg ikke! Det har ihvertfall aldri vært noe jeg har higet etter. Men det gjør mange andre! Når jeg har stilt spørsmål på instagram om hva dere ønsker oppskrift på, har kjøttboller vært en gjenganger. Derfor startet jeg for en stund siden en studie (ja, det blir sånn når man vil teste ut 20 forskjellige metoder, og oppskrifter før man er fornøyd nok til å dele det med dere).

Men nå er studien avsluttet! Jeg har kommet frem til ett vellykket resultat som tilogmed jeg har begynt å crave på tapasbordet! Jeg presenterer; Juicy kjøttboller med massevis av smaker i en kjempegod tomatsaus. Og du.. hvis du føler deg litt ekstra gæren, så gratinerer du de i ovnen med mozzarella og parmesan på toppen! YUUUUUM!

0 comment
1

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: