Vi går inn i den siste sommermåneden og snart er det høst! Jeg tror alle kan være enige i at det har fristet å ta frem ullgenseren, pleddet og stearinlysene i sommer. Sommeren 2020 har mildt sagt vært en hybrid av sommer og høst, og det ofte i løpet av en og samme dag! Derfor tar jeg meg den friheten å tyvstarte litt på høsten som det oktoberbarnet jeg er.

Denne suppen har egentlig alt jeg trenger i en bolle! Crispy, sunne og digge grønnsaker, saftig kylling, og en smakfull suppe med god smaksdybde! Den er sunn, den er spicy og den er lettvin å lage hvis du har basisingrediensene. Basisvarer har jeg snakket mer om i dette innlegget. Les gjerne det for å forstå hver ingrediens sin rolle i asiatisk mat. Og husk, selvom ingredienslista kan være lang, betyr ikke det at maten er avansert eller vanskelig å lage. Dessuten har du asiatiske basisvarer LENGE fordi du ofte bruker et par spiseskjeer av hver olje og saus hver gang.
