Home Comfort foodAsiatisk Spicy nudelsuppe med kylling

Spicy nudelsuppe med kylling

by siljesandberg

Vi går inn i den siste sommermåneden og snart er det høst! Jeg tror alle kan være enige i at det har fristet å ta frem ullgenseren, pleddet og stearinlysene i sommer. Sommeren 2020 har mildt sagt vært en hybrid av sommer og høst, og det ofte i løpet av en og samme dag! Derfor tar jeg meg den friheten å tyvstarte litt på høsten som det oktoberbarnet jeg er.

Ved å rive opp kyllingfileten i stedet for å kutte den i biter blir den mer porøs og trekker til seg den gode suppa bedre.

Denne suppen har egentlig alt jeg trenger i en bolle! Crispy, sunne og digge grønnsaker, saftig kylling, og en smakfull suppe med god smaksdybde! Den er sunn, den er spicy og den er lettvin å lage hvis du har basisingrediensene. Basisvarer har jeg snakket mer om i dette innlegget. Les gjerne det for å forstå hver ingrediens sin rolle i asiatisk mat. Og husk, selvom ingredienslista kan være lang, betyr ikke det at maten er avansert eller vanskelig å lage. Dessuten har du asiatiske basisvarer LENGE fordi du ofte bruker et par spiseskjeer av hver olje og saus hver gang.

Her er to av suppebollene glutenfrie med risnudler, og en med hvetenudler.
0 comment
1

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: