Home Mat Kylling i langpanne med rotgrønnsaker og urtesaus

Kylling i langpanne med rotgrønnsaker og urtesaus

by siljesandberg

Det er jo ingen hemmelighet at jeg liker oppskrifter som gir lite oppvask! Det passer perfekt i en travel hverdag med en sulten ulveflokk som gjerne vil ha mat i sekundet de kommer hjem. Dessuten har man gjerne mer enn nok å ta seg til etter middagen er inntatt.

Jeg forsker stadig på nye ingredienser og måter å lage mat i en form, eller kjele som kan settes rett på middagsbordet. Det er ikke spesielt glamorøst, men gir masse smak i alle komponentene som er i gryta, og jeg sier det igjen: ryddig kjøkken etter endt matlaging!

Denne middagsretten fant jeg i Ole Martin Alfsen’s “Hverdagsmat”, som forøvrig er en av mine favoritt kokebøker for digg hverdagsmat! Den har blitt noe modifisert og jeg har lagt til smaker jeg liker godt. Det håper jeg du også gjør!

Dette er en kyllingform med estragon, timian, søte rotgrønnsaker, en syrlig saus med sitron og creme fraiche. Hva mer trenger man egentlig?

Om du er interessert i flere one pot oppskrifter, finner du oppskriften på sitronkylling i gryte her. One pot pasta med chorizo finner du her.


0 comment
2

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: