Home Dessert & Kaker Sjokoladekake med guiness og kremostglasur

Sjokoladekake med guiness og kremostglasur

by siljesandberg

Nå skal jeg komme med en påstand; jeg kjenner INGEN som ikke liker sjokoladekake. Kanskje sier det noe om de rundt meg? Ikke vet jeg! Det jeg derimot vet er at det er ikke like mange som roper ja! når du setter frem en pint med Guiness øl.

Til tross for det er dette en uslåelig kombinasjon i kakeform. Guiness’en gjør kaken supersaftig og med en hint den komplekse smaken av karamell, kaffe og lakris!

Denne oppskriften fikk jeg av min venninne Julie (som også er deltaker i Masterchef Norge). Da jeg fortalte jeg kikket etter inspirasjon til en ny kake å servere i bursdagsselskap sa hun; det er denne jeg alltid får beskjed om å lage på nytt! Det må da være et godt kvalitetsstempel?

Her laget jeg den med litt modifikasjoner, og serverte den med litt salt karamell på toppen og ved siden av. Oppskriften på den finner du her.

Så her kommer den syndige, digge, saftige sjokoladekaka!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: