Home Dessert & Kaker Eplekake med creme fraiche

Eplekake med creme fraiche

by siljesandberg

Livets kake er etter min mening eplekake. Jeg er av de som er mest glad i å bake kake til andre, men ikke såååå glad i kake selv. Men eplekake, det er noe jeg kan spise mye av! Det er den perfekte miksen av søtt, friskt, krydret og saftig. Det verste som finnes må jo være tørre kaker? Denne kaken her er idiotsikker på den måten at det går ikke an å få den tørr!

Det er noen knep jeg bruker for å unngå tørre kaker. I sjokoladekakeoppskriften min er det kulturmelk, og i eplekakeoppskriften er det creme fraiche og en haug med epler! For skal man lage skikkelig eplekake, nytter det ikke med to stusselige epler, i skiver på toppen! I denne oppskriften er det 6-8 epler! Så kanskje du skal prøve deg på denne? Gå på epleslang hos naboen, svigermor eller der du vet det finnes gode syrlige epler, og smell sammen denne kjempegode eplekaken!

0 comment
1

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: