Home Dessert & KakerDessert Lemoncurd

Lemoncurd

by siljesandberg

Til 17. Mai laget jeg lemon curd som skulle brukes på pavlova! En litt ny vri på en gammel traver. La den opprinnelig ut kun på stories på instagram, da jeg har hatt problemer med tastaturet på macen min! Men nå er jeg oppe og går og kan legge den ut her også! Gud så mange hyggelige tilbakemeldinger jeg har fått fra dere som har prøvd den! Det er ingenting som gjør meg mer glad enn det.

Denne lemon curden kan brukes i alt fra pavlova, til etasjekaker hvor du vil ha litt mer syrlighet, den kan brukes på knekkebrødet hvis du skal ha en dessertskive, eller til en mengde desserter! Sitroncurden holder seg lenge i kjøleskapet, minst ett par uker. Men det er sjelden den får stå så lenge før den blir spist opp! Det er forholdsvis lettvint, men jeg anbefaler at du har en stålbolle, eller kjele oppå vannbadet, da dette ofte gir det raskeste og beste resultatet.

Jeg bruker oppskriften til Kristine Ilstad, fra bloggen Det søte liv som forresten har MASSEVIS av gode kakeoppskrifter du burde sjekke ut!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: