Home TilbehørAnnet tilbehør Annapoteter i form

Annapoteter i form

by siljesandberg

Potet + smør = aldri feil! Annapotet er min favorittmåte å tilberede poteter på! Du kan enten stable de i små former i ferdige porsjoner, eller i større ildfaste former som settes rett på bordet.

Grunnen til at dette er min favorittmåte å tilberede poteter, er litt samme grunnen som hvorfor jeg elsker pull apart hvitløksbrødet. Altså, smøret kommer frem i hver krik og krok! Hver eneste skive potet trekker til seg litt smør og godt krydder! I tillegg blir det en kombinasjon av crispy stekeskorpe i kantene og fløyelsmykt i midten. Lov meg at du prøver Annapoteter neste gang du skal servere en kjøttrett. Hva med å prøve ved siden av påskelammet? Det skal hvertfall vi!

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: