Home Mat Helstekt indrefilet av okse med honningglaserte rotgrønnsaker og peppersaus med ekstra krutt!

Helstekt indrefilet av okse med honningglaserte rotgrønnsaker og peppersaus med ekstra krutt!

by siljesandberg

Jeg tjuvstarter høsten i august, fordi jeg klarer ikke vente lengre! Jeg har et sånt forhold til høst, som mange har til adventstid og jul. Kanskje har det noe med at jeg selv er et oktoberbarn, kanskje er det bare de fantastiske ingrediensene jeg gleder meg til å bruke?

Kombinasjonen kaldere og mørkere kvelder, levende lys, strikkegenser, ullsokker og høstens fineste råvarer. Ingenting er bedre enn å ha venner til bords og servere søte rotgrønnsaker, perfekt stekt vilt eller storfe med en syndig saus ved siden av.

Så det var det jeg gjorde! Denne gangen ble det helstekt indrefilet av okse, honningglaserte rotgrønnsaker, frityrstekt sjalottløk og en kremet burbon/peppersaus som til slutt ble spist med teskje! (det betyr som oftest at jeg har truffet blink)

Håper dere blir inspirert til å prøve ut oppskriften min!

 

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d