Home TilbehørAnnet tilbehør Saftig focaccia med aioli

Saftig focaccia med aioli

by siljesandberg

Focaccia er kanskje den oppskriften jeg har blitt spurt oftest om. Kanskje er det fordi det er det jeg alltid har med meg når jeg skal bort, kanskje fordi den alltid blir vellykket? Dette er en oppskrift som gir deg en høy, saftig, focaccia proppet med smak av god olivenolje, flaksalt og det du ønsker av urter! Det er den retten som gjør et tapasbord perfekt. Finnes det noen som ikke liker å småspise brød som de dypper i tzaziki, aioli eller andre dipper? Her er i hvertfall oppskriften på bestevennen til aioli og tapas. Og oppskriften til aioli finner du her!

Psst! Hvis du vil ha en stor langpanne som metter mange mager, så dobler du bare denne oppskriften (med unntak av gjæret).

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: