Home TilbehørAnnet tilbehør Rødkål med solbærsirup og fiken- perfekt tilbehør til ribbe

Rødkål med solbærsirup og fiken- perfekt tilbehør til ribbe

by siljesandberg

Rødkål er noe som hører julen til. Men mange velger fortsatt den litt stusselige varianten man får i folie på butikken. Da skal jeg gi deg en liten utfordring. Lag din egen. Den smaker så innmari mye bedre! Nå har jeg testet denne oppskriften på flere av mine trofaste prøvesmakere, og tilbakemeldingen er den samme: “Kan du lage denne til jul?”
Mye av smaken ligger i krydderblandingen, men også at den kokes med solbærsirup og sherryeddik. Det tilfører så mye sødme, friskhet og spiller kålen god!

Så enten du skal stå for hele julemiddagen, eller om du bare skal ta med deg en rett så er denne oppskriften en vinner. Kanskje kan det være en del av en spiselig julegave? Visste du forresten at kål egner seg utmerket til å fryse ned? På denne måten kan du enkelt lage opp en stor porsjon rødkål og fryse det ned til jul. Kålen er holdbar i minst 10 mnd.


For andre juleoppskrifter, se her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: