Home TilbehørDipper, dressinger & salsa Jordbærsalsa- Perfekt grilltilbehør

Jordbærsalsa- Perfekt grilltilbehør

by siljesandberg

I sommer har jeg lovet meg selv å teste nytt tilbehør til grillmaten hver gang det grilles. Forhåpentligvis kommer det noen nye favoritter innimellom. Som denne jordbærsalsaen. Den er et friskt tilbehør til hvitt kjøtt eller sjømat og tilfører syrlighet og sødme.

Salsaen tar ikke lang tid å lage, og passer perfekt nå som den norske jordbæren begynner å komme. Fordi det er vanskelig å si hvor søte jordbær du har fått tak i, anbefaler jeg deg å justere med akasiehonning selv når den er ferdig.

Var det ikke akkurat dette du så etter? Du finner oppskrifter på annet tilbehør her.

Trenger du den ultimate bbq-sausen som hever grillmaten, finner du min Jack Daniels BBQ saus her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: