Home Comfort foodAsiatisk Sommerruller med marinert scampi og nuoc cham dipsaus

Sommerruller med marinert scampi og nuoc cham dipsaus

by siljesandberg

Dette er sommermat på sitt aller beste. Lette, sunne og deilige sommerruller fylt med marinert scampi og de grønnsakene du liker best! Da jeg deltok i MasterChef laget jeg en vegetarversjon med bønner og blomkål som du finner her.

Jeg gikk jo da hardt ut og var skuffet over hvordan de så ut. For det ser jo ut som kondomer med fargerike ting inni! Men det er så godt! Med litt øvelse blir rullene stadig finere, men jeg syns noe av kosen er å sitte rundt bordet i godt selskap og brette de selv. Det er sosialt og samtidig kan man gjerne le litt av hverandres bidrag! Som sagt, det er ikke så forbanna viktig om du er pro til å brette, for det smaker det samme.

Disse sommerrullene er med sitrongressmarinert asc-sertifiserte scampi, sprø deilige grønnsaker og mango. Dippen jeg bruker til er en vietnamesisk dipp; Nuoc Cham som er syrlig, lett og med masse umami. Det er her mine venner, du igjen må bli venn med fiskesausen! Den bidrar altså med så mye umami og kompleksitet og gjør en hver kjedelig dipp, marinade eller saus ti hakk bedre.

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: