Home Comfort foodAsiatisk Bao buns med sticky soyakylling

Bao buns med sticky soyakylling

by siljesandberg

Bao buns med fyll er en gjenganger hjemme hos oss. Vi har prøvd oss på kylling i mange forskjellige varianter, med biffkjøtt og med scampi. Det er jo så deilig med det det myke søte brødet i kombinasjon med sprø grønnsaker og kylling fyll av deilig klissete soyakaramell. Det ble sååå godt!

Dette ble en variant av den vietnamesiske karamellkyllingen, men byttet ut fiskesaus med soya. De fleste av mine oppskrifter kan faktisk fylles i en bao bun! Så her håper jeg dere prøver dere frem og blir inspirert til å fylle buns’a med masse forskjellig!

Lag for eksempel Gong Bao fyll, Sticky ginger pork eller kanskje fritert CornFlakes nuggets.

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: