Home Comfort foodAsiatisk Sticky ginger pork med syltet rødløk, og råkostsalat

Sticky ginger pork med syltet rødløk, og råkostsalat

by siljesandberg

Helgen er her, og her i huset legger vi alltid ned litt ekstra innsats til å finne oppskrifter og lage mat som smaker nytt! Bort med rutiner og hverdagsmat, og god tid til å kose seg på kjøkkenet med nye smaker!

Jeg snakket med en kollega som hadde vært i Japan, om maten der og at vi begge har drømt om å reise dit! Han tipset meg om en restaurant de hadde besøkt som serverte en fantastisk rett med ingefær og svin. Dette måtte jeg jo prøve! Etter litt research, satte jeg sammen en oppskrift med smaker jeg liker, som kanskje kunne være noe i nærheten av det han hadde smakt! Resultatet ble mye bedre enn jeg hadde trodd, for en første gangs sticky ginger pork!

Jeg la til syltet rødløk, som jeg bruker til mye forskjellig som et friskt tilskudd til det marinerte svinet! Hvis du er glad i svin, soyasaus og ingefær, er dette absolutt noe du må prøve! Lettvint er det også! Og ikke la deg skremme av noen av de ukjente ingrediensene. Du får kjøpt alt på de “store” matbutikkene, eller i alle orientalske butikker! Og dette er basisvarer som har lang holdbarhet og som gjør at du kan lage mange asiatiske retter fremover!

 

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: