Home TilbehørDipper, dressinger & salsa Utradisjonell chimichurri

Utradisjonell chimichurri

by siljesandberg

Chimichurri er et ypperlig tilbehør til grillmat spør du meg! Det er friskt, floralt og med et nydelig urtepreg. Det er oftest sånn at man har en del tilbehør til grillmat som allerede er kremete, enten det er en maispuré, tzatziki, coleslaw eller noe annet. Apropos maispuré, den kommer snart på bloggen! I hvertfall, med andre kremete elementer føler jeg det blir overflødig med en kremete saus. Løsningen er derfor ofte en deilig bbq saus eller en chimihurri.

Vanligvis lages jo denne “tradisjonelt” med hvitvin- eller rødvinseddik, bladpersille, hvitløk og oregano. Men vi gidder jo ikke følge regler gjør vi vel? Jeg var tom for rødvinseddik og tenkte; hva om vi lager den mer mot det asiatiske? Med riseddik, chinkiangeddik og koriander? Det må da bli noe etter min gane? OG GJETT OM DET BLE! Altså. Den ble helt perfekt!

Så om du vil lage en lett saus som komplementerer grillkjøttet og det andre tilbehøret? Prøv deg på denne a!
Ble du nysgjerrig på bbq-saus finner du min Jack Daniels BBQ saus her. Den er sååååå god!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: