Home TilbehørDipper, dressinger & salsa Jack Daniels BBQ-saus

Jack Daniels BBQ-saus

by siljesandberg

Du vet den Jack Daniels glazen du får på burgeren eller spareribsene på TGI Fridays? Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er verdens største fan av TGI, men den bbq sausen derimot. DEN kunne jeg kjøpt på 10-liters kanner! Nå skal jeg være ganske breial og påstå jeg har knekt koden, og ikke nok med det.. Jeg syns faktisk jeg har laget en bbq saus som er enda bedre. Hvis ikke det er å tro på seg selv så vet ikke jeg! Så hvis du vil ha en kjempegod saus du kan smøre på ribs, burgere, storfe, nuggets, svinefilet, laks mm. så må du prøve denne! Den er søt, full av smak og med et lite sting på slutten. Det tar litt tid å lage den, og du kan gjerne doble oppskriften når du først er i gang. Håper du liker den like godt som meg!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: