Home Comfort foodAsiatisk Chicken Panang curry

Chicken Panang curry

by siljesandberg

Jeg elsker elsker ELSKER thaimat, og fikk plutselig veldig lyst på kokosmelk da jeg planla middag her om dagen! Da kom jeg på den fantastiske panang curryen vi fikk smake på Khao Lak. Det jeg liker godt med denne retten er at man kan fint servere litt creme fraiche, chili og koriander ved siden av. På denne måten kan du lett tilpasse styrken på maten slik at det passer alles smaksløker. Tilsett creme fraiche i retten for en mild og kremet rett, eller fyr løs med chili og koriander for mer punch.

Det er vel ikke å stikke under en stol at jeg aldri kommer til å kun servere typisk “barnevennlig” pasta og pølser bare fordi vi har en gutt på 2,5 år ved middagsbordet. Derfor blir jeg så glad for å se hans forhåpningsfulle fjes som spør om pad thai til middag, når vi henter i barnehagen! Det betyr at vi har gjort noe riktig for å øke hans interesse for mat. Jeg sier ikke at vi ikke serverer fiskekaker og pølser her i heimen, men jeg vet med meg selv at jeg ville blitt koko, skulle jeg spist ketchup og fiskepinner de neste 18 årene! Gi derfor barna mulighet til å delta i matlagingen, da de føler de har bidratt til å lage dagens middag. Sannsynligheten for at de smaker på noe de selv har vært med på å lage er også mye større enn når de får det servert.

0 comment
3

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: