Home Comfort foodAsiatisk Vegetar sommerruller med blomkål og bønner

Vegetar sommerruller med blomkål og bønner

by siljesandberg

Denne retten har jeg et litt ambivalent forhold til. Jeg elsker sommerruller, men da jeg serverte den i MasterChef var jeg ikke helt fornøyd med utseendet! Jeg var superstolt over å ha fått så mye smak inn i blomkål og bønne miksen. Dessverre så det ut “som kondomer med fargerike ting inni”. Haha!

Men det har mange av dere klart å se forbi. Dere har vært veldig nysgjerrig på retten, og jeg har fått mange meldinger om at dere ønsker oppskrift på denne, til tross for hvordan den så ut! Det gleder meg! Så her er den: Kondomer med fargerike ting inni, eller vegetar sommerruller, som kanskje er et litt mer appetittelig navn!

Vil du prøve en annen rett med ferskendippen, så har jeg en oppskrift på kyllingspyd her.

2 comments
0

Du liker kanskje også

2 comments

Nora November 11, 2020 - 12:36 pm

Digg, disse skal prøves! Ble så nysgjerrig på den ferskedippen da jeg så programmet 😀 Hvordan funker egentlig masterchef, må dere komme opp med alle ideer med en gang eller får dere litt tenketid etter oppgaven blir gitt? Får dere bruke oppskrifter eller må dere finne på alt sjøl der og da?

Reply
siljesandberg November 14, 2020 - 6:49 am

Vi må finne på alt selv der og da, med mindre vi får oppskrifter. Som oppgaven med Baked Alaska eller Speilsalen.
Tenketiden må man ta mens klokka går 🙂

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d